Dankzij deze filter zoek en vind je makkelijk producten die 100 % glutenvrij zijn.

Zoek via de zoekfunctie of in een specifieke categorie van ons assortiment.

Zonder gluten, vol smaak

Je bent op zoek naar glutenvrije producten.
En die zal je ook vinden. Want bij Bio-Planet heb je een enorme én vooral smaakvolle keuze aan glutenvrij.

Disclaimer

De productinformatie getoond op deze website heeft enkel tot doel U voedingsinformatie te verstrekken en U te helpen bij het maken van voedingskeuzes aan de hand van iconen die het voedingsmiddel kenmerken. Als gebruiker van de website dient U steeds de definities van deze voedingkeuzes zoals gepubliceerd op deze website na te lezen. De toegevoegde voedingsinformatie en iconen zijn louter informatief en kunnen niet beschouwd worden als een aanbeveling voor een bepaald product.

De toegevoegde informatie mbt een voedingsmiddel kan NIET in plaats gesteld worden van een advies van en/of behandeling door een arts, een diëtist of een andere expert in de gezondheidszorg of dieetleer, over het feit of een bepaald voedingsmiddel geschikt is voor een dieet.

De voedingsinformatie die weergeven wordt, wordt door Etn Franz Colruyt NV verwerkt op basis van de gegevens die beschikbaar zijn gesteld door de fabrikant van het voedingsmiddel via Trustbox (c) (eigendom van GS1, voor meer info surf naar http://www.gs1belu.org/) of op basis van informatie waarvan Etn Franz Colruyt NV zelf of via de met haar verbonden vennootschappen (zoals Smartwith foodNV ) kennis heeft genomen.

Hoewel Etn Franz Colruyt NV uiterste zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij ook de nodige afspraken heeft gemaakt met haar toeleveranciers en fabrikanten met het oog op aanlevering van betrouwbare informatie, toch is het mogelijk dat de aangeleverde informatie onvolledig, niet correct, technisch niet correct verwerkt, niet up-to-date is, of niet consistent is ten gevolge van verschillende brondata.

Etn Franz Colruyt NV verwijst dan ook uitsluitend naar de wettelijk verplichte vermeldingen op de verpakking zelf als enige bron voor de correcte, volledige en actuele voedingsinformatie. De etikettering en/of voorschriften vermeld op de verpakking van het levensmiddel, of de wettelijk voorgeschreven informatie toegevoegd bij het levensmiddel zijn de enige gegevensbronnen waarmee u als gebruiker rekening mag houden bij uw aankoop- of consumptiebeslissing.

Bij vaststelling van afwijkingen tussen de informatie getoond op deze website en de gegevens op het etiket of de verpakking kan u dit steeds melden per mail aan info@collectandgo.be

Kortingen van 't moment

PROVAMEL sojadrink natural 1L
PROVAMEL
sojadrink natural
1L
€ /st
€ /l
CAPTAIN KOMBUCHA ananas perzik 40cl
CAPTAIN KOMBUCHA
ananas perzik
40cl
€ /st
€ /l
OH MY GUTNESS Natur.cola water kefir 33c
OH MY GUTNESS
Natur.cola water kefir
33c
€ /st
€ /l
HOLLE babypap rijstvlokken +4M 250g
HOLLE
babypap rijstvlokken +4M
250g
€ /st
€ /kg
LIFEFOOD Yaconsiroop RAW 170g
LIFEFOOD
Yaconsiroop RAW
170g
€ /st
€ /kg
ECOMIL kokosnootmelk natuur suikervr. 1L
ECOMIL
kokosnootmelk natuur suikervr.
1L
€ /st
€ /l
GOOD GOUT bio mini rijstw.blauwe bes 40g
GOOD GOUT
bio mini rijstw.blauwe bes
40g
€ /st
€ /kg
BIOITALIA spaghetti multigranen 340g
BIOITALIA
spaghetti multigranen
340g
€ /st
€ /kg
BEPLUS bio detox smoothie 150g
BEPLUS
bio detox smoothie
150g
€ /st
€ /kg
ZWERGENWIESE broodsmeersel basilic. 180g
ZWERGENWIESE
broodsmeersel basilic.
180g
€ /st
€ /kg
LOVECHOCK Raw Chocolate amandel 70g
LOVECHOCK
Raw Chocolate amandel
70g
€ /st
€ /kg
GO PURE chips zoet aard.tom-rozemar. 80g
GO PURE
chips zoet aard.tom-rozemar.
80g
€ /st
€ /kg
Bekijk meer producten