Dankzij deze filter zoek en vind je makkelijk producten die 100 % lactosevrij zijn.

Zoek via de zoekfunctie of in een specifieke categorie van ons assortiment.

Je geniet lactosevrij

Genieten zonder zuivel … Bij Bio-Planet vind je alles wat je daarvoor nodig hebt.

Disclaimer

De productinformatie getoond op deze website heeft enkel tot doel U voedingsinformatie te verstrekken en U te helpen bij het maken van voedingskeuzes aan de hand van iconen die het voedingsmiddel kenmerken. Als gebruiker van de website dient U steeds de definities van deze voedingkeuzes zoals gepubliceerd op deze website na te lezen. De toegevoegde voedingsinformatie en iconen zijn louter informatief en kunnen niet beschouwd worden als een aanbeveling voor een bepaald product.

De toegevoegde informatie mbt een voedingsmiddel kan NIET in plaats gesteld worden van een advies van en/of behandeling door een arts, een diëtist of een andere expert in de gezondheidszorg of dieetleer, over het feit of een bepaald voedingsmiddel geschikt is voor een dieet.

De voedingsinformatie die weergeven wordt, wordt door Etn Franz Colruyt NV verwerkt op basis van de gegevens die beschikbaar zijn gesteld door de fabrikant van het voedingsmiddel via Trustbox (c) (eigendom van GS1, voor meer info surf naar http://www.gs1belu.org/) of op basis van informatie waarvan Etn Franz Colruyt NV zelf of via de met haar verbonden vennootschappen (zoals Smartwith foodNV ) kennis heeft genomen.

Hoewel Etn Franz Colruyt NV uiterste zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij ook de nodige afspraken heeft gemaakt met haar toeleveranciers en fabrikanten met het oog op aanlevering van betrouwbare informatie, toch is het mogelijk dat de aangeleverde informatie onvolledig, niet correct, technisch niet correct verwerkt, niet up-to-date is, of niet consistent is ten gevolge van verschillende brondata.

Etn Franz Colruyt NV verwijst dan ook uitsluitend naar de wettelijk verplichte vermeldingen op de verpakking zelf als enige bron voor de correcte, volledige en actuele voedingsinformatie. De etikettering en/of voorschriften vermeld op de verpakking van het levensmiddel, of de wettelijk voorgeschreven informatie toegevoegd bij het levensmiddel zijn de enige gegevensbronnen waarmee u als gebruiker rekening mag houden bij uw aankoop- of consumptiebeslissing.

Bij vaststelling van afwijkingen tussen de informatie getoond op deze website en de gegevens op het etiket of de verpakking kan u dit steeds melden per mail aan info@collectandgo.be

Kortingen van 't moment

PROVAMEL sojadrink natural 1L
PROVAMEL
sojadrink natural
1L
€ /st
€ /l
OH MY GUTNESS Natur.cola water kefir 33c
OH MY GUTNESS
Natur.cola water kefir
33c
€ /st
€ /l
HOLLE babypap rijstvlokken +4M 250g
HOLLE
babypap rijstvlokken +4M
250g
€ /st
€ /kg
FITFOOD Bio Vegan Deli Tuinkruiden 100g
FITFOOD
Bio Vegan Deli Tuinkruiden
100g
€ /st
€ /kg
ECOMIL kokosnootmelk natuur suikervr. 1L
ECOMIL
kokosnootmelk natuur suikervr.
1L
€ /st
€ /l
BEPLUS bio detox smoothie 150g
BEPLUS
bio detox smoothie
150g
€ /st
€ /kg
ZWERGENWIESE broodsmeersel basilic. 180g
ZWERGENWIESE
broodsmeersel basilic.
180g
€ /st
€ /kg
LOVECHOCK Raw Chocolate amandel 70g
LOVECHOCK
Raw Chocolate amandel
70g
€ /st
€ /kg
GO PURE chips zoet aard.tom-rozemar. 80g
GO PURE
chips zoet aard.tom-rozemar.
80g
€ /st
€ /kg
PROVAMEL amandeldrink 1L
PROVAMEL
amandeldrink
1L
€ /st
€ /l
BE-LIFE anti-stress 600 60cap
BE-LIFE
anti-stress 600
60cap
€ /st
€ /st
Bekijk meer producten