Dankzij deze filter zoek en vind je makkelijk producten die 100 % lactosevrij zijn.

Zoek via de zoekfunctie of in een specifieke categorie van ons assortiment.

Je geniet lactosevrij

Genieten zonder zuivel … Bij Bio-Planet vind je alles wat je daarvoor nodig hebt.

Disclaimer

De productinformatie getoond op deze website heeft enkel tot doel U voedingsinformatie te verstrekken en U te helpen bij het maken van voedingskeuzes aan de hand van iconen die het voedingsmiddel kenmerken. Als gebruiker van de website dient U steeds de definities van deze voedingkeuzes zoals gepubliceerd op deze website na te lezen. De toegevoegde voedingsinformatie en iconen zijn louter informatief en kunnen niet beschouwd worden als een aanbeveling voor een bepaald product.

De toegevoegde informatie mbt een voedingsmiddel kan NIET in plaats gesteld worden van een advies van en/of behandeling door een arts, een diëtist of een andere expert in de gezondheidszorg of dieetleer, over het feit of een bepaald voedingsmiddel geschikt is voor een dieet.

De voedingsinformatie die weergeven wordt, wordt door Etn Franz Colruyt NV verwerkt op basis van de gegevens die beschikbaar zijn gesteld door de fabrikant van het voedingsmiddel via Trustbox (c) (eigendom van GS1, voor meer info surf naar http://www.gs1belu.org/) of op basis van informatie waarvan Etn Franz Colruyt NV zelf of via de met haar verbonden vennootschappen (zoals Smartwith foodNV ) kennis heeft genomen.

Hoewel Etn Franz Colruyt NV uiterste zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij ook de nodige afspraken heeft gemaakt met haar toeleveranciers en fabrikanten met het oog op aanlevering van betrouwbare informatie, toch is het mogelijk dat de aangeleverde informatie onvolledig, niet correct, technisch niet correct verwerkt, niet up-to-date is, of niet consistent is ten gevolge van verschillende brondata.

Etn Franz Colruyt NV verwijst dan ook uitsluitend naar de wettelijk verplichte vermeldingen op de verpakking zelf als enige bron voor de correcte, volledige en actuele voedingsinformatie. De etikettering en/of voorschriften vermeld op de verpakking van het levensmiddel, of de wettelijk voorgeschreven informatie toegevoegd bij het levensmiddel zijn de enige gegevensbronnen waarmee u als gebruiker rekening mag houden bij uw aankoop- of consumptiebeslissing.

Bij vaststelling van afwijkingen tussen de informatie getoond op deze website en de gegevens op het etiket of de verpakking kan u dit steeds melden per mail aan info@collectandgo.be

Kortingen van 't moment

LIMA rijstdrink Original 1L
LIMA
rijstdrink Original
1L
€ /st
€ /l
PURASANA pompoenpit proteïne natuur 400g
PURASANA
pompoenpit proteïne natuur
400g
€ /st
€ /kg
LIMA sojadrink natural 1L
LIMA
sojadrink natural
1L
€ /st
€ /l
ISOLA rijstroom cuisine 200ml
ISOLA
rijstroom cuisine
200ml
€ /st
€ /l
PROVAMEL Soya cuisine 25cl
PROVAMEL
Soya cuisine
25cl
€ /st
€ /l
HIPP appel-perzik-mango 4-36M bio 4x100g
HIPP
appel-perzik-mango 4-36M bio
4x100g
€ /st
€ /kg
BE-LIFE bifibiol vital 30capsules
BE-LIFE
bifibiol vital
30capsules
€ /st
€ /st
GO PURE Vegetable Chips Mix.Var. bio 90g
GO PURE
Vegetable Chips Mix.Var. bio
90g
€ /st
€ /kg
PAIN DES FLEURS crack. boekweit zz 150g
PAIN DES FLEURS
crack. boekweit zz
150g
€ /st
€ /kg
FRAIS DEVANT Coppa 70g
FRAIS DEVANT
Coppa
70g
€ /st
€ /kg
Bekijk meer producten
We helpen je graag verder